• Voor 12u besteld, overmorgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €200
  • Technische ondersteuning binnen de eerstvolgende werkdag

PROFESSIONELE KOFFIEMACHINES VOOR HET ONDERWIJS

Bij Jacobs Douwe Egberts zijn de professionele koffiemachines ontworpen om de ervaring te verrijken door studenten, docenten en personeel een kwalitatieve koffiepauze te bieden.

Bekijk onze koffieoplossingen of gebruik onze keuzehulp om de perfecte koffie voor op het werk te kiezen.

ONTDEK ONZE KOFFIEMACHINES VOOR SCHOLEN

OMNI ESPRESSO

Een brede waaier aan warme dranken

20-60 medewerkers & gasten
12 (koffie)variaties
34 sec/kop, 280 sec/kan (900 ml)
Espresso, filter- en instant in één koffiemachine

SOUL INSTANT

Koffie met hoogwaardig melkschuim
imagezqmir.png
60-100 medewerkers of gasten
Grote variëteit & eenvoudige selectie
36 sec/kopje
Snel en gemakkelijk schoon te maken

Omni Espresso XL

Alleenstaande koffiemachine met bekeruitgifte

40-60 medewerkers & gasten
13 (koffie)variaties
38 sec/kopje
Capaciteit voor 680 bekers

 

De voordelen van koffie op school

Uitwisseling tussen collega's, energie voor je studie: koffie is onmisbaar in je zaak. Ontdek de 6 redenen waarom van Douwe Egberts Professional.

Bekijk hieronder ons assortiment koffiemachines voor het onderwijs, en kom nooit zonder koffie of thee te zitten.

1. Socializing en gemeenschapsvorming

Voor studenten, docenten en personeel zijn universiteitscafés geweldige plekken om te ontspannen, elkaar te ontmoeten en te praten.

Ze bieden een ontspannen omgeving die sociale interactie aanmoedigt, waardoor leden van de schoolgemeenschap elkaar kunnen leren kennen en banden kunnen smeden.

Wanneer de gangen het vaak druk is en snel moet gaan, zorg dan voor Cafitesse-machines voor een uitzonderlijke snelheid.

Wat is Cafitesse?

2. Koffie voor welzijn en productiviteit

Koffie is een populaire drank die studenten alert, geconcentreerd en energiek houdt. Kwaliteitskoffie op de campus stelt studenten in staat om hun batterijen op te laden tijdens lange studieperiodes of pauzes tussen medestudenten.


Door de de energieboost en het contact met andere studenten, kan de stemming verbeteren en het welzijn en de productiviteit van studenten gestimuleerd worden.

 

3. Betrokkenheid en retentie verbeteren

Een gastvrije omgeving met goede koffie moedigt studenten aan om meer tijd op de campus door te brengen buiten de colleges om. Deze verhoogde betrokkenheid versterkt de band met de universiteit, wat leidt tot hogere retentiecijfers.


Een gevoel erbij te horen en positieve ervaringen op de campus moedigen verdere studie en academisch succes aan.

 

4. Talent aantrekken en behouden

Universiteiten concurreren om getalenteerde studenten, docenten en onderzoekers aan te trekken. Kwaliteitscafé's met uitstekende koffie kunnen het verschil maken bij het aantrekken van potentiële studenten en docenten.


Dit verhoogt de algehele aantrekkingskracht van de campus, creëert een positieve indruk en versterkt de reputatie en het concurrentievermogen van de universiteit.

 

5. Inkomsten genereren

Universitaire cafés kunnen een bron van extra inkomsten zijn voor de instelling. Door kwaliteitskoffie en andere verfrissingen aan te bieden, kunnen universiteiten fondsen genereren die opnieuw geïnvesteerd kunnen worden in onderwijsprojecten, faciliteiten en diensten.


Deze financiële bijdrage kan helpen de onderwijsmiddelen en de algehele studentenervaring te verbeteren.

6. Een dynamische universitaire cultuur bevorderen

De koffiecorners worden knooppunten voor intellectuele discussie en informeel leren. Ze bieden ruimtes voor spontane debatten, collectieve brainstormsessies en interdisciplinaire gesprekken.


Deze omgevingen stimuleren een dynamische universitaire cultuur door de uitwisseling van ideeën, creativiteit en intellectuele nieuwsgierigheid aan te moedigen.

Ontdek welke koffiemachine het beste bij uw school past.

Bij Jacobs Douwe Egberts hebben we een koffieoplossing die past bij elke onderwijsinstelling. Beantwoord enkele vragen over uw koffiegebruik en ontvang in 3 eenvoudige stappen passende opties.

Start keuzehulp