• Voor 12u besteld, overmorgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €200
  • Technische ondersteuning binnen de eerstvolgende werkdag

Koffieoplossingen voor hotels

Schenkt u koffie in uw kamers, bij het ontbijt of in de bar? Met de professionele koffiemachines van Jacobs Douwe Egberts Professional biedt u uw gasten een warme kop lekkere koffie.

De ultieme klantbeleving

U gaat tot het uiterste om het verblijf van elke gast tot een fantastische ervaring te maken. Met namen als Douwe Egberts en L’OR Promesso toont u uw gasten dat u met een professionele koffiemachine voor hotels resoluut kiest voor topkwaliteit. En dat appreciëren ze. Zo zorgt u ervoor dat elk verblijf van A tot Z verzorgd is, met heerlijke koffie van check-in tot check-out. Wilt u uw gasten graag verrassen met een unieke koffiebeleving? Bekijk dan hier onze heerlijke koffierecepten.

Ontbijt, hotelkamer en bar

Bij het ontbijt, ‘s middags na de lunch of ‘s avonds als afsluiting van een heerlijke maaltijd: uw gasten moeten zich altijd welkom voelen. En wat is er beter dan een uitnodigend kopje koffie of thee? U maakt uw kamers graag tot een echte thuis voor uw gasten. En daar hoort natuurlijk een heerlijk kopje koffie bij, vers gezet wanneer uw gasten dat willen. Van instant sticks over espressocapsules tot Senseo®-pads, ons gevarieerde aanbod biedt een koffieoplossing voor elk moment.

De juiste koffiemachine voor uw hotel

Bij de keuze voor de juiste koffiemachine komen verschillende vragen kijken. Voor welke situaties wilt u de koffiemachine bijvoorbeeld gebruiken? En hoeveel verschillende koffievariaties wilt u uw gasten kunnen schenken? Neem contact met ons op en wij helpen u graag met deze en overige vragen!

Koffiemachine voor een hotel kopen of huren?

Alle professionele koffiemachines van Jacobs Douwe Egberts Professional zijn zowel te huur als te koop. Lees hier meer over het huren van een koffiemachine.

Waarom vertrouwen op JDE Professional?

Als u voor Douwe Egberts kiest, trakteert u uw collega's op lekkere, vertrouwde koffie waardoor ze zich extra gewaardeerd zullen voelen.

Wij stellen een formule op maat voor om de perfecte koffiemachine voor uw bedrijf te vinden die past bij uw werkomgeving om uw beslissing gemakkelijker te maken.

Ons team van interne techniekers zorgt ervoor dat uw koffiemachines werken en minder vaak storingen hebben. En dankzij de kennis van uw procedures, hoeft u zich geen zorgen te maken over de herstellingen.

Bij Jacobs Douwe Egberts maken we al meer dan 265 jaar vertrouwde en eerlijke koffie van de beste koffiebonen.

Vraag vrijblijvend advies aan

Wij nemen binnen één werkdag vrijblijvend contact met u op

Hoeveel mensen zullen dagelijks de koffiemachine gebruiken?*

image1tdl.png

Professioneel advies voor een koffiemachine voor hotel

Onze experts helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor een koffiemachine voor hotels. Neem vrijblijvend contact op voor professioneel advies op maat.

Welke koffievariaties moet ik in een hotel serveren?

Douwe Egberts Professional maakt al 265 jaar heerlijke, vertrouwde en eerlijke koffie van de beste koffiebonen. Voor al onze koffiemachines hebben we verschillende bonen in het assortiment. Laat u opbellen door een van onze medewerkers en krijg persoonlijk advies over de juiste koffiebonen voor uw machine.