• Voor 12u besteld, overmorgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €200
  • Technische ondersteuning binnen de eerstvolgende werkdag

Ontdek de professionele koffiemachine voor koffie op kantoor die voldoet aan uw behoeften

Op zoek naar een koffie op kantoor? Begrijpelijk, goede koffie op het werk is belangrijker dan ooit. Om u op weg te helpen, hebben we beschreven welk soort koffiemachine het beste bij uw bedrijf past.

Wat is uw belangrijkste behoefte voor koffie op kantoor?

Onderaan de pagina vindt u onze top 3 koffiemachines die aan deze koffiebehoeftes voldoen.

Behoefte 1: Koffiebeleving staat centraal

Is een goede koffiebeleving de voornaamste reden van uw nieuwe koffiemachine op kantoor? Dan passen onze Espresso koffiemachines & Promesso koffiemachine het beste bij uw bedrijf. Koffie op het werk heeft namelijk ook een sociale functie. Het geeft werknemers de gelegenheid even weg te stappen van hun werk en collega’s beter te leren kennen. Dit kan banden versterken en een gevoel van connectie creëren. 

Bekijk onze espresso koffiemachines voor op kantoor

Onze Espresso & Promesso koffiemachines bieden verschillende koffie en smaak opties aan. Je werknemers hebben tenslotte verschillende koffie behoeftes. De een drinkt alleen zwarte koffie en andere werknemers kiezen voor koffie met melk variaties, zoals cappuccino’s en latte macchiato’s. Bij de espresso koffiemachines kun je zelfs warme chocolademelk zetten en de hoeveelheid koffie en melk(schuim) instellen. 

Te veel info? Vind uw koffiemachine in enkele klikken

Maak de koffiebeleving volledig

Verder kan een full-solution koffiecorner uiteraard niet ontbreken bij een goede koffiebeleving. Plaats uw koffiemachine bijvoorbeeld op een van onze ondermeubels. Maak je koffiecorner vervolgens compleet met verschillende accessoires, zoals mooie bekertjes, ander servies, roerstaafjes en dispensers of displays. 

Behoefte 2: Snelheid is van belang

Heeft de koffiecorner bij u op kantoor een hoge doorloop, zijn er veel korte pauzes of zet u veel kannen koffie? Dan zijn onze Cafitesse koffiemachines en Instant koffiemachines de beste oplossing. Een Cafitesse koffiemachine is zeer gebruiksvriendelijk. De koffie wordt gezet door middel van een vloeibaar koffie concentraat. Hierdoor blijft de smaak goed tot de koffie geserveerd wordt. U heeft ook het voordeel dat u nooit last heeft van koffiefilters of ander afval én de koffiemachine is bovendien enorm snel schoon gemaakt.

Ontdek alle voordelen van Cafitesse koffie

Onze Instant koffiemachines mengen dan weer koffiepoeder met heet water. Het wordt ook wel oploskoffie genoemd. Ook bij instant koffiemachines wordt de koffie op hoge snelheid, in grote hoeveelheid gezet, daarom is deze machine geschikt als er snel en veel koffie gezet moet worden. Een bijkomend voordeel van instant koffie is dat het goedkoper is dan Cafitesse. 

Bekijk onze Instant koffiemachines voor op het werk

Behoefte 3: Budgetvriendelijke koffie

Speelt koffie een minder centrale rol of wilt u uw koffiekosten op kantoor graag laag houden? Dan is instant koffie een goede oplossing. Instant koffiemachines zijn consistent en efficiënt, omdat de poederkoffie alleen met warm water moet worden opgelost. Het zorgt voor een snel gezette koffie, waarbij de prijs per koffie laag is.

Bekijk onze Instant koffiemachines

De Bolero Ultimo Touch machine kan bijvoorbeeld binnen 16 seconden een kop koffie zetten. Bovendien is het mogelijk om met slechts één pak instant koffie van 300 gram tot wel 200 kopjes koffie te zetten. Echter, de kwaliteit van instant koffie is lager dan koffie van koffiebonen. Houd daarom goed rekening met de behoeften van de koffiedrinkers bij u op kantoor.

Geraakt u er niet aan uit? Gebruik onze keuzehulp

ONZE TOP 3 GESCHIKTE KOFFIEMACHINES VOOR KOFFIE OP HET WERK

image7ze1.png
SCHAERER SKYE INSTANT

De Skye Instant biedt een breed scala aan dranken, van espresso tot café latte, met een handig 8-inch touch display.

Ook beschikbaar met verse melk.

Cafitesse Omni - Cafitesse koffiemachine
OMNI CAFITESSE

Een ruime keuze aan heerlijke dranken met een hoge capaciteit: Omni Cafitesse biedt u het beste van beiden. Tot 225 kopjes per uur.

Ook verkrijgbaar als Espressomachine.


OMNI XL INSTANT

Ideaal voor locaties waar u snel veel koffie nodig heeft. Zet snel een grote variatie aan dranken en bekers, suiker en melk zitten al in de machine.

Ook verkrijgbaar als Espressomachine.

Waarom vertrouwen op JDE Professional?

Als u voor Douwe Egberts kiest, trakteert u uw collega's op lekkere, vertrouwde koffie waardoor ze zich extra gewaardeerd zullen voelen.

Wij stellen een formule op maat voor om de perfecte koffiemachine voor uw bedrijf te vinden die past bij uw werkomgeving om uw beslissing gemakkelijker te maken.

Ons team van interne techniekers zorgt ervoor dat uw koffiemachines werken en minder vaak storingen hebben. En dankzij de kennis van uw procedures, hoeft u zich geen zorgen te maken over de herstellingen.

Bij Jacobs Douwe Egberts maken we al meer dan 265 jaar vertrouwde en eerlijke koffie van de beste koffiebonen.