Koffieautomaat

Koffie is voor veel werknemers de basis van een productieve werkdag. Voor lekkere koffie is een goede koffieautomaat essentieel. Bij Jacobs Douwe Egberts Professional vindt u een groot assortiment aan diverse koffieautomaten voor op het werk. Wat de (koffie) wensen ook zijn!

Vraag advies op maat aan

De 3 populairste koffieautomaten voor bedrijven

Altijd een oplossing die bij uw onderneming past

Cafitesse Excellence Compact Touch - Cafitesse koffiemachine

Cafitesse Excellence Compact Touch

Cafitesse koffie

6 (koffie)variaties

17 sec/kopje

Ruime keuze aan heerlijke koffievariaties

Schaerer Coffee Joy

Espresso koffie

6 (koffie)variaties

25 sec/kopje

Verse koffiebonen voor de complete koffiebeleving

L'OR Promesso

Promesso koffie

11 (koffie)variaties

24 sec/kopje

Creëer de koffie die perfect past bij uw smaak

De lekkerste koffie op kantoor

Bent u benieuwd welke koffieautomaat het beste bij uw bedrijf past? Dan is het belangrijk dat u eerst de koffie wensen van uw werknemers inventariseert. Zijn er binnen uw bedrijf veel werknemers die graag espresso’s drinken, of gaat de voorkeur toch uit naar filter koffie?  

Als u over deze informatie beschikt kunt u een keuze maken tussen de koffiemachines van Jacobs Douwe Egberts Professional. Vind u het toch een lastig om een keuze te maken tussen al deze mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag bij het kiezen van de perfecte koffieautomaat voor uw bedrijf.

Soorten koffieautomaten

Heeft u alle wensen voor u en uw werknemers in kaart gebracht? Dan kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden.

Espresso-automaat

Perfect voor espresso, cappuccino of latte macchiato .Deze automaten leveren een hoge druk waardoor er een karakteristieke smaak met crèmelaag ontstaat.

Cafitesse koffie-automaten

Deze koffieautomaat biedt gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid en snelheid. U krijgt met deze machine verse koffie van topkwaliteit.

Promesso-automaat

Perfect voor espresso, cappuccino of latte macchiato. Deze automaten leveren een hoge druk waardoor er een karakteristieke smaak met crèmelaag ontstaat.

Advies aanvragen

Onze koffie experts staan voor u klaar om te helpen bij de keuze voor de juiste koffiemachine voor uw bedrijf. Ook voor andere vragen kunt u bij ons terecht.

Filter koffie-automaat


Creëer de vertrouwde smaak van thuis met vers gemalen koffiebonen. Met het klassieke zetsysteem zet u zowel grote als kleine kopjes koffie.

Instant koffie-automaten

Geen tijd om te wachten? Onze instant koffieautomaten zetten razendsnel uw koffie, cappuccino of en zelfs wiener melange. Allemaal van de hoogste kwaliteit.

Koffieautomaat kopen of huren?

Wil u het een koffieautomaat kopen? Dan kunt u bij Jacobs Douwe Egberts terecht. We beschikken over diverse koffieautomaten en u vindt er altijd een die past bij uw bedrijf. Daarnaast kunt u bij ons ook een koffieautomaat huren. U hoeft dan niet direct een grote aankoop te doen en u beschikt tijdens uw gehele huurperiode over technische service. Lees meer over het huren van een koffieautomaat.

 

Welke koffieautomaat past bij mijn bedrijf?

Het soort koffieautomaat dat het beste bij uw bedrijf past, hangt af van verschillende factoren. Hoeveel koffie wordt er dagelijks geschonken en hoeveel medewerkers werken er binnen uw bedrijf? Bij Jacobs Douwe Egberts Professional vindt u koffiezetautomaten voor zowel kleine als grote bedrijven. Wilt u meer informatie? Vraag onze professionals om advies!

 

Wat is het formaat van een professionele koffieautomaat

Het formaat van een koffieautomaat is van diverse factoren afhankelijk. Een cafitesse

machine is over het algemeen kleiner dan een instant koffiemachine. Daarnaast hangt het ook sterk af van het aantal kopjes koffie dat uw werknemers per dag drinken. Wilt u meer informatie over afmetingen? U vindt alle afmetingen via de het koffiemachines overzicht.

 

Hoe moet ik een koffieautomaat onderhouden?

Als u een koffieautomaat huurt, beschikt u gedurende het hele contract over onderhoud. Als u een koffieautomaat heeft gekocht, kunt u een servicecontract afsluiten. Hiermee krijgt u uitstekende service zolang u het apparaat gebruikt. Hoe vaak uw apparaat onderhoud nodig heeft, is afhankelijk van het verbruik. Heeft u hier vragen over? Wij helpen u graag.