Kies uw ideale zakelijke koffieleverancier

Voor een optimale koffie-ervaring wilt u natuurlijk de beste koffieleverancier. Jacobs Douwe Egberts Professional ontzorgt, denkt mee en vindt voor u de best passende oplossingen. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat kan een koffieleverancier voor uw bedrijf betekenen?

Een goede kop koffie of thee is onmisbaar op de werkvloer. Het zorgt voor connectie met uw werknemers, geeft een pauze tussen het harde werken door en draagt bij aan een energieke werkdag. Ook in de horeca zijn koffieoplossingen niet weg te denken. Wat uw situatie ook is, een goede koffieleverancier maakt een wereld van verschil.

Hoe kiest u de beste koffieleverancier?

Ieder bedrijf heeft andere koffiewensen. De best passende koffieleverancier is afhankelijk van de sector waarin u zich bevindt. Benieuwd naar ons aanbod? Kies hieronder uw sector en ontdek de oplossing aangepast aan uw noden.

Waarom Jacobs Douwe Egberts Professional

 

 Altijd persoonlijk advies      24 uur contact op werkdagen      Koffie, koffiemachines en service

 

Als specialist op het gebied van koffie bezorgen wij onze klanten al sinds 1753 de ultieme koffiebeleving. De keuze voor kwaliteitskoffie stopt niet bij de keuze voor de juiste koffiemachine en koffiebonen. Een kopje koffie is uiteraard niet compleet zonder een koffiekoekje, koffiemelk en suiker sticks. Gelukkig kunnen wij uw bedrijf volledig ontzorgen. Als zakelijke klant hoeft u zich geen zorgen te maken om de levering van uw koffie, wij passen ons aan aan uw wensen. Zo bestelt u eenvoudig telefonisch, per mail of online. Ook is het mogelijk om te bestellen op vaste momenten op locatie. Wij rijden naar u, u maakt de keuze rechtstreeks uit de truck en wij verzorgen de rest! Wel zo gemakkelijk toch?

Ontvang advies op maat

Welke service biedt JDE Professional?

Bij ons kunt u al uw benodigdheden vinden om de perfecte koffiecorner samen te stellen. Als leverancier hebben wij een breed scala aan producten, zowel voor grote als kleinere ondernemingen. Ook voor uw koffiebonen, thee en andere benodigdheden kunt u bij ons terecht.

Om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk van uw koffiemachine kunt genieten, bieden wij periodieke servicebeurten aan. Neem contact op voor meer informatie over onze service.

Duurzame koffieleverancier

Wij houden ons bij iedere koffieoplossing bezig met duurzaamheid. Ons doel is om van iedere kop koffie een verantwoorde kop koffie te maken. Daarom zetten we ons in voor de omstandigheden van onze koffieboeren en is het merendeel van ons assortiment gecertificeerd. We willen onze footprint minimaliseren en bijdragen aan een goede lokale gemeenschap. Met iedere kop koffie die u via ons zet, draagt u daar ook aan bij.

Onze bestsellers

Wij denken graag met u mee. Voor iedere onderneming zijn de behoeftes anders, dus iedere oplossing is anders.Wij zetten graag wat van onze bestsellers voor u op een rij.

 

Espresso koffie voor kantoor

 15-25 medewerkers & gasten
 Douwe Egberts koffiebonen
 Barista koffie

Cafitesse koffie voor grootverbruik

 20-80 medewerkers & gasten
 Cafitesse liquid
 Thee en warme chocolademelk inbegrepen

L'OR Promesso voor ultieme gastvrijheid

 20-50 medewerkers & gasten
 L'OR Promesso blend
 Koffie met Gouden randje

Meer weten over JDE Professional als uw koffieleverancier?

Wij praten graag met u verder over uw wensen. Neem contact met ons op.

Ontvang advies op maat