• Voor 12u besteld, overmorgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €200
  • Technische ondersteuning binnen de eerstvolgende werkdag

JDE Professional, de koffieleverancier voor iedere werksector

Iedere sector heeft andere koffiewensen en daarom ook nood aan een oplossing op maat. Jacobs Douwe Egberts Professional is de koffieleverancier die u ontzorgt en met u meedenkt over welke koffiemachine en toebehoren het beste aansluit bij de sector waarin u werkt.

Heerlijke koffie voor elke werkomgeving

In diverse sectoren wilt u koffie van hoge kwaliteit die is afgestemd op uw werkomgeving. Niet alleen omdat een goede kop koffie of thee belangrijk is, maar ook omdat het bijdraagt aan de teamspirit. Dit kan leiden tot betere samenwerkingen en prestaties. Tussen alle koffiemachines uit ons assortiment vinden we altijd een koffie oplossing die aansluit bij uw werksector en wensen. Met de rol van koffieleverancier hopen wij een verschil te kunnen maken, ongeacht uw omstandigheden.

Kies uw werksector

Voor ieder bedrijf is goede koffie belangrijk, maar elk unieke koffiewensen. De beste koffiemachine en toebehoren is afhankelijk van de sector waarin u werkt. Als koffieleverancier helpen wij u graag om de juiste keuze te maken. Klik hieronder op uw werksector en bekijk ons aanbod om een oplossing te vinden die aansluit bij uw behoeftes

Waarom vertrouwen op JDE Professional?

Als u voor Douwe Egberts kiest, trakteert u uw collega's op lekkere, vertrouwde koffie waardoor ze zich extra gewaardeerd zullen voelen.

Wij stellen een formule op maat voor om de perfecte koffiemachine voor uw bedrijf te vinden die past bij uw werkomgeving om uw beslissing gemakkelijker te maken.

Ons team van interne techniekers zorgt ervoor dat uw koffiemachines werken en minder vaak storingen hebben. En dankzij de kennis van uw procedures, hoeft u zich geen zorgen te maken over de herstellingen.

Bij Jacobs Douwe Egberts maken we al meer dan 265 jaar vertrouwde en eerlijke koffie van de beste koffiebonen.

Welke service biedt JDE Professional?

Als koffieleverancier zorgen wij ervoor dat u altijd een koffiemachine vindt die naadloos aansluit bij uw werksector. Zo geniet iedereen op uw werkvloer van kwaliteitskoffie. Daarnaast vindt u bij ons alles om de perfecte koffiecorner samen te stellen. We hebben een breed assortiment aan producten voor zowel grote als kleine ondernemingen. Denk naast professionele koffiemachines ook aan premium koffie, thee en accessoires. Wij verzorgen bovendien het bijvullen, onderhoud en technische reparaties. Hierdoor bespaart u tijd en administratie.

Kies voor JDE Professional, een duurzame koffieleverancier

Bij JDE Professional hechten we veel waarde aan duurzaamheid. We zetten ons daarom in voor de omstandigheden van onze koffieboeren. Bovendien is het merendeel van ons assortiment gecertificeerd. Ons doel is om de footprint te minimaliseren en een bijdrage te leveren aan de lokale gemeenschap van de koffieboeren. Iedere kop koffie die u en uw collega’s op de werkvloer zetten draagt bij aan ons duurzaamheidsdoel.

Meer weten over JDE Professional als uw koffieleverancier?

Bent u op zoek naar een koffieleverancier voor professionele koffiemachines en toebehoren en wilt u graag meer informatie ontvangen? Wij helpen u graag met een keuze maken die perfect aansluit bij uw werksector. Neem contact met ons op en ontvang advies op maat. Of gebruik onze keuzehulp waarbij u drie vragen beantwoordt over uw koffiegebruik en ontvang passende opties.

Ontvang advies op maat