• Voor 12u besteld, overmorgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €200
  • Technische ondersteuning binnen de eerstvolgende werkdag

Koffiemachine voor horeca

Wilt u advies over de professionele koffiemachines van Jacobs Douwe Egberts Professional?
Of bekijkt u liever rustig ons aanbod van koffiemachines?

Tip van koffie expert Michel

 

"Als horeca zaak kies je best voor een volautomatische koffiemachine. Met een volautomaat zet je namelijk veel sneller en gemakkelijker koffie, en dat bespaart je heel wat tijd. De machines zijn in staat om naast koffie en espresso ook andere warme dranken te bereiden. Denk bijvoorbeeld aan chocomelk of een latte macchiato. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Bekijk hier de volautomatische koffiemachines."

 

Goede koffie in de horeca, begint bij een goede koffiemachine. Als horecaondernemer weet u wat het belang is van het serveren van goede koffie aan uw gasten. Dit zorgt voor blije terugkerende bezoekers. Met een volautomatische horeca koffiemachine van Jacobs Douwe Egberts Professional verwent u uw gasten met kwaliteitskoffie. Bent u benieuwd welke horeca koffiemachine het beste bij uw situatie past? Wij adviseren u hier graag over!


Ga direct naar:

Advies op maat | EspressomachinesAlle koffiemachines | Koffie

check.png Wereldwijde erkenning vanwege consistente en betrouwbare prestaties
check.png Speciaal ontwikkeld voor de veeleisende horecaondernemer
check.png 24/7 professionele service, ook op de uren voor de horecaondernemer
check.png Weinig onderhoud en eenvoudig in gebruik

Koffiemachines voor in horeca

Als horeca ondernemer werkt u vaak lange dagen. Om ook op de drukste momenten optimaal te presteren, ontwerpt Douwe Egberts specifieke koffiemachines voor de horeca. Zo kunt u met een druk op de knop altijd rekenen op een kop kwaliteitskoffie. Alle horeca koffiemachines zijn eenvoudig en snel te onderhouden.

Koffierecepten voor in de horeca

Goede koffie zorgt voor terugkerende bezoekers. Met behulp van één van onze heerlijke koffierecepten kunt u hen ook nog eens een unieke koffiebeleving meegeven. 

 

Douwe Egberts Let’s Go Nuts

Verras uw gasten met een heerlijke variatie op de latte machiato; met vanillesuiker en amandelextract. Lees alle instructies voor deze latte macchiato.

 

Douwe Egberts Gember Twist

Met de Douwe Egberts Gember Twist geeft u een frisse draai aan een stevige kop espresso. Benieuwd hoe u dit aan uw gasten kunt serveren? Bekijk het recept voor een espresso met gember.

 

Douwe Egberts Dark Kiss

Heerlijk voor bij het dessert: een kop Douwe Egberts Dark Kiss. Deze espresso met chocoladesaus (gezet van onze Extra Dark Roast bonen) is een traktatie op zich. Bekijk hier het recept.


Wilt u meer inspiratie voor een unieke koffiebeleving? Bekijk dan alle Jacobs Douwe Egberts koffierecepten.

Welke horeca koffiemachine past bij mijn onderneming?

Met het brede aanbod aan professionele koffiemachines kan het lastig zijn om te bepalen welke machine geschikt is voor uw restaurant of hotel. Neem contact op met één van onze experts en laat u adviseren.

 

Hoe kunt u een koffiemachine in de horeca het beste onderhouden?

Het onderhoud aan uw machine is afhankelijk van het gebruik. Indien u een koffiemachine koopt, kunt u hiervoor een servicecontract afsluiten. Bij het huren van een koffiemachine bent u automatisch verzekerd van technische ondersteuning zolang het huurcontract loopt. U leest hier alles over op onze koffiemachines pagina.

 

Wat kost een koffiemachine voor de horeca?

De prijs van een koffiemachine voor de horeca hangt erg af van uw eigen situatie. Lees er meer over op onze overzichtspagina rondom koffieautomaten. Wilt u liever een koffiemachine huren of een tweedehands koffiemachine aanschaffen? Ook dan kunt u bij Jacobs Douwe Egberts terecht.

Vraag vrijblijvend advies aan

Wij nemen binnen één werkdag vrijblijvend contact met u op

Hoeveel mensen zullen dagelijks de koffiemachine gebruiken?*