Koffiemachines voor bedrijven

De juiste koffiemachine voor uw bedrijf vinden kan complex zijn. Wij helpen u de oplossing te vinden die voldoet aan uw verwachtingen. Krijg vrijblijvend advies op maat voor de perfecte koffiemachine voor uw bedrijf.

Koffie voor bedrijven

Het is belangrijk om een doordachte keuze te maken voor de koffiemachine voor uw bedrijf. De keuze voor een professionele koffiemachine is afhankelijk van het soort bedrijf, de plek waar de machine komt te staan, het aantal mensen dat zij dagelijks van koffie moet kunnen voorzien en de koffievarianten die u verwacht. Wordt de machine overbenut, dan ontstaan er wachtrijen en verslijt het toestel sneller. Bij onderbenutting betaalt u onnodige kosten.

Tips voor het kiezen

Een koffiemachine huren of kopen?

Een logische vraag bij het uitzoeken van het juiste koffizeteapparaat. Er zijn verschillende punten om in overweging te nemen. Wilt u de koffiemachine bijvoorbeeld voor korte of lange termijn gebruiken? Wij helpen u bij de juiste keuze. Lees hier alles over het huren van een professionele koffiemachine en koffie voor bedrijven.

Meer over een koffiemachine huren

Onze top 3 professionele koffiemachines

De meest verhuurde koffiemachines voor bedrijven

imagefqky.png

imagex59on.png Cafitesse Excellence Compact Touch

Cafitesse koffie
Met krachtig koffie extract voor maximaal genot van de aroma’s

Koffievariatie

Espresso, Zwarte koffie, Decafe, Cappuccino,
Café au Lait, Latte macchiato, Koffie verkeerd,
Warme melk & Heet water

koro-2.0-vooraanzicht.png

imageiirfo.png Espresso Koro 2.0

Espresso koffie
Met verse koffiebonen voor de complete koffiebeleving

Koffievariaties

Espresso, Café crème, Decafe, Cappuccino,
Café au Lait, Latte macchiato, Koffie verkeerd,
Warme melk & Heet water

lor-promesso-vooraanzicht.png

imagex59on.png L'OR Promesso

Promesso koffie
Met krachtig koffie extract voor hoogwaardige premiumvarianten

Koffievariatie

Espresso, Café crème, Zwarte koffie, Cappuccino, Café au Lait, Latte macchiato, Koffie verkeerd, Ristretto, Koud water & Heet water

Waarom vertrouwen op Jacobs Douwe Egberts Professional?

✔ Met onze sterke koffiemerken bent u altijd zeker dat collega's de koffie op kantoor waarderen

✔ Dankzij onze koffieconcepten op maat maakt u nooit de verkeerde beslissing voor uw bedrijf

✔ Via onze sterke technische ondersteuning zorgen we ervoor dat u nooit zonder koffie op de werkvloer valt

Ontdek onze beloftes

Wanneer kiest u voor een professionele koffiemachine?

Een professionele koffiemachine is aantrekkelijk wanneer hier dagelijks meer dan vijf medewerkers of gasten gebruik van maken. U kunt onze koffiemachines aansluiten op een vaste wateraansluiting en zijn uit te breiden voor bijvoorbeeld het malen van een grotere hoeveelheid koffiebonen.

 

Hoe kies ik de juiste koffiemachine?

Welke machine u ook kiest, met een professionele koffiemachine van Jacobs Douwe Egberts bent u verzekerd van duurzaamheid. Het is van uw situatie afhankelijk voor welke machine u kiest. Hoeveel medewerkers werken er in uw bedrijf? En hoeveel verschillende soorten koffie wilt u schenken? Informeer uzelf door uw eigen situatie te schetsen, of laat u adviseren door een van onze experts!

 

Wat kost een professionele koffiemachine?

De prijs van een professionele koffiemachine hangt af van verschillende factoren. Gaat u bijvoorbeeld voor een espressomachine of wilt u meerdere koffievariaties aanbieden? De keuze voor de juiste machine hangt af van meerdere factoren. Vraag vrijblijvend een offerte aan op basis van uw situatie en onze experts nemen binnen 24 uur contact met u op!

 

Is het mogelijk om een professionele koffiemachine te huren?

Het is ook mogelijk om een professionele koffiemachine te huren. Het huurcontract heeft gewoonlijk een doorlooptijd van vijf jaar. Ook is het mogelijk om een kortere of langere doorlooptijd af te sluiten. Lees alles over een professionele koffiemachine huren.

 

Hoe moet ik een professionele koffiemachine onderhouden?

Indien u een koffiemachine huurt, is het onderhoud gedurende het hele contract geborgd. Bij de aankoop van een koffiemachine kunt u een servicecontract afsluiten. Hiermee bent u verzekerd van service zolang u het apparaat gebruikt. Hoe vaak uw apparaat onderhoud nodig heeft, is afhankelijk van het verbruik. Heeft u vragen over het onderhouden van uw koffiemachine? Wij helpen u graag.

 

Welke koffiebonen passen bij mijn machine?

Douwe Egberts maakt al 265 jaar heerlijke, vertrouwde en eerlijke koffie van de beste koffiebonen. Voor elke professionele koffiemachine hebben we verschillende bonen in het assortiment. Bekijk alle soorten koffie  en zie welke varianten bij uw machine passen. Wilt u liever persoonlijk advies over de juiste koffiebonen voor uw machine? Laat u dan opbellen door een van onze medewerkers.

 

Staat uw vraag hier niet tussen? Bekijk dan deze pagina met veelgestelde vragen over koffiemachines