• Voor 12u besteld, overmorgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €200
  • Technische ondersteuning binnen de eerstvolgende werkdag

Een koffiemachine huren
voor uw bedrijf

Vindt u het lastig om een keuze te maken bij het vinden van een professionele koffiemachine voor uw bedrijf? Dan bent u bij Jacobs Douwe Egberts aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u informatie over het huren van een professionele koffiemachine.

Top 3 koffiemachines te huur voor bedrijven

15-20 medewerkers & gasten
imagefqky.png
Cafitesse Excellence Compact Touch
Cafitesse koffie is een krachtig koffie-extract waarin aroma’s en smaak bewaard blijven.
imager8xi.png
17 verschillende koffievariaties mogelijk.

15-50 medewerkers & gasten
lor-promesso-vooraanzicht.png
L'OR Promesso 
Promesso is een krachtig, premium koffie-extract met een heerlijke schuimlaag.
imagefklt7.png
11 verschillende koffievariaties mogelijk.

30-70 medewerkers & gasten
Schaerer Skye Fresh Milk
Schaerer Skye Fresh Milk
Een Schaerer koffiemachine met verse bonen en verse melk voor een echte koffiebeleving.
imageq2yds.png
9 verschillende koffievariaties mogelijk.

Een professionele koffiemachine huren of kopen?

Een logische vraag bij het uitzoeken van het juiste koffieapparaat. Er spelen verschillende factoren een rol bij deze keuze. Bijvoorbeeld of u de machine voor korte of lange termijn wilt gebruiken. Wij helpen u bij het nemen van de juiste beslissing.

Voordelen van een koffiemachine huren

check.png Na uw contract nemen wij de koffiemachine terug, en u hoeft deze niet weg te gooien

check.png Kosten zijn over een lange termijn verspreid, zodat u geen plotse grote kost hoeft te betalen

check.png Technische ondersteuning & onderhoud inbegrepen, waardoor de koffiemachine langer meegaat en pannes vermeden kunnen worden

Voordelen van een koffiemachine kopen

check.png De koffiemachine is uw eigendom en uw eigen verantwoordelijkheid


check.png Op lange termijn zijn de kosten lager dan als u de koffiemachine zou huren

check.png U betaalt een kost per technische interventie of u kiest zelf voor een onderhoudscontract

Aanvragen en onderhouden van gehuurde koffiemachines

Bij het huren van een koffiezetapparaat zorgen wij gedurende het hele contract voor het onderhoud. Heeft u een technische probleem? Dan zorgen we dat u binnen de eerstvolgende werkdag technische ondersteuning krijgt, gegeven door onze eigen techniekers.

Wilt u meer info over het huren van een koffiemachine voor uw bedrijf ? Bel ons op werkdagen tussen 9 en 16 uur op het nummer 02/490 19 50 (optie 2) of vul het formulier hieronder in. Wij nemen vervolgens contact op binnen één werkdag om de details en mogelijkheden met u te bespreken. 

Informatie aanvragen over een koffiemachine huren

Hoeveel mensen zullen dagelijks de koffiemachine gebruiken?*

Veelgestelde vragen over het huren van een koffiemachine

Overweegt u een koffiemachine te huren voor uw kantoor? Wij geven graag antwoord op al uw vragen.

 

Wat kost het om een koffiemachine te huren?

De huurprijs hangt af van twee factoren: de duur van uw huurovereenkomst en het specifieke type. Bent u geïnteresseerd in het huren van een professionele koffiemachine? Neem dan contact met ons op.

 

Wat zijn de voordelen van het huren van een koffiemachine?

Streeft u naar topkwaliteit koffie voor uw werknemers en gasten, maar zonder een grote investering te doen? Dan is huren een slimme keuze. Bij Jacob Douwe Egberts Professional huurt u een professionele koffiemachine die volledig afgestemd is op de wensen van uw bedrijf. De hoogwaardige koffie van het bekende merk Douwe Egberts en toebehoren bestelt u eenvoudig bij ons. Omdat u alles bij één leverancier besteld, bespaart u tijd en administratie. Daarnaast vullen en onderhouden wij uw professionele koffiemachine. Is er toch een technisch probleem? Dan staan onze experts voor u klaar.

 

Wat is de looptijd voor het huren van een koffiemachine?

De minimum contractduur is drie jaar. Na afloop van het huurcontract heeft u de optie om de koffiemachine over te nemen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Laat u adviseren door één van onze experts.

 

Koffiemachine in bruikleen

Bij Jacob Douwe Egberts heeft u de mogelijkheid om een professionele koffiemachine in bruikleen te nemen. Hierbij betaalt u niet voor het gebruik van de koffieautomaat zelf, maar alleen voor de koffie en accessoires. Deze mogelijkheid is afhankelijk van de hoeveelheid ingrediënten die u afneemt, zoals koffie, thee, roerstaafjes of suikerklontjes. De laatste jaren is de bruikleen-formule in populariteit afgenomen door het wisselend verbruik op kantoor en daarbij gepaarde hogere kosten.

 

Koffiemachines huren op kantoor

Wilt u uw medewerkers of bezoekers voorzien van de beste koffie zonder direct een grote investering te doen? Dan is het huren van een koffiemachine bij Jacobs Douwe Egberts de beste optie. Onze koffiemachines zijn speciaal ontworpen om op de drukste momenten optimaal te presteren.

Onze experts helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor het huren van een koffiemachine voor op kantoor. Neem vrijblijvend contact op voor vragen en advies op maat.

 

Kan ik een koffiemachine leasen?

Bij Jacobs Douwe Egberts is het helaas niet mogelijk om professionele koffiezetapparaten te leasen. Maar gelukkig is er een goed alternatief: het huren van een koffiemachine voor uw bedrijf. Heeft u interesse in de mogelijkheden of ontvangt u graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op voor advies op maat.