Koffie, drank en snackautomaten.

Vending machines van Douwe Egberts.

Een koffieautomaat nodig?

Koffiemachines van Douwe Egberts

Indien u enkel op zoek bent naar een warme drankenautomaat met koffie, dan kan Jacobs Douwe Egberts u de Omni toestellen aanbieden. Dit zijn machines met Espresso, Instant of Cafitesse koffie en een waaier aan warme dranken en bijproducten zoals chocomelk, suiker en melk.

Espresso: Tafelmodel | Vrijstaand
Instant: Tafelmodel | Vrijstaand
Cafitesse: Tafelmodel

Bekijk alle koffiemachines

Snacks en dranken nodig?

Full service met Mastervending

Onze partner Mastervending is de specialist in full service vending voor warme dranken, koude dranken en snacks. Zo voorziet u in de behoeftes van al uw werknemers.

Samen ontwikkelen we een op maat gemaakt concept met technisch hoogstaande en kwalitatieve automaten, warme- en koude dranken en een assortiment van klassieke of gezonde snacks aan.

Vraag meer informatie

Volledige ontzorging

Onderhoud en opvolging van A tot Z

Uw vending machines worden voor u gereinigd, bijgevuld en onderhouden door Mastervending. Voor de warme drankenautomaten zijn er extra kwaliteitscontroles zodat uw koffie altijd van de hoogste kwaliteit is.

Ook geniet u van professionele, technische ondersteuning zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over uw professionele verkoopautomaten.

Tools voor gebruiksgemak

Betaalsystemen en telemetrie

Technologie is niet meer weg te denken uit de werkplaats. Daarom bieden wij de mogelijkheid aan om zelf de uitrusting van uw vending machines te bepalen:

  • Via Telemetrie kunnen we het volume van de vending automaten opvolgen, zodat uw producten steeds bijgevuld zijn.
  • U kunt kiezen uit zowel cash als cashless betaalsystemen met smartphone en bankkaart en/of identificatie via bedrijfsbadges

Vraag meer informatie

Vraag vrijblijvend advies aan

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Zo kunnen we luisteren naar uw behoeftes, zien wat we voor u kunnen betekenen en een voorstel op maat bezorgen.