Professionele koffiemachines

De juiste koffiemachine voor uw bedrijf vinden kan complex zijn. Bij Jacobs Douwe Egberts helpen we u de oplossing te vinden die voldoet aan uw verwachtingen. Krijg vrijblijvend advies op maat voor de perfecte koffiemachine voor uw organisatie.

Koffiemachine huren

Een koffiemachine huren op het werk biedt een aantal voordelen ten opzichte van het kopen van
een apparaat. Wij vertellen u er alles over. Is een nieuwe machine te duur voor u?
Wij bieden ook tweedehands koffiemachines.

Informatie over huren

Koffie op het werk

Het is belangrijk om een doordachte keuze te maken voor de koffieautomaat in uw bedrijf. De keuze voor een professionele koffiemachine is afhankelijk van het soort bedrijf, de plek waar de machine komt te staan, het aantal mensen dat zij dagelijks van koffie moet kunnen voorzien en de koffievarianten die u verwacht. Wordt de machine overbenut, dan ontstaan er wachtrijen en verslijt het toestel sneller. Bij onderbenutting betaalt u onnodige kosten.

Krijg vrijblijvend advies

Een professionele koffiemachine voor elke situatie


Espresso koffiemachines


Met een espressomachine kiest u heel bewust voor kwaliteitskoffie. Uw bonen worden vers gemalen en dankzij het ingenieuze zetsysteem getransformeerd tot een bijzonder kopje verwennerij.

Instant koffiemachines


Met een instantkoffiemachine kiest u heel bewust voor een constante en efficiënte koffievoorziening. Kies voor bedrijfszekere toestellen waarop u kunt rekenen voor elke koffiebehoefte.

Cafitesse koffiemachines


Dankzij de unieke zetmethode van Cafitesse hebt u nooit afval, filters of koffieresidu. Tegelijkertijd garandeert dit zetprocédé u wel een uiterst hoge kwaliteit aan koffie.

L'OR PROMESSO


Verleid uzelf tot puur koffieplezier met de L'OR PROMESSO. Met deze koffiemachine haalt u premiumkwaliteit espressokoffie in huis. L'OR Professional zorgt ervoor dat u de perfecte host ben in elke situatie op elke locatie.

Advies op maat

 

Onze koffie-experts helpen u graag op weg. Want wij weten dat niet iedereen dezelfde wensen en behoeftes heeft en dat koffie méér is dan een warme drank. 

Koffiemachine huren

Een koffiemachine huren op het werk biedt een aantal voordelen ten opzichte van het kopen van
een apparaat. Wij vertellen u er alles over. Is een nieuwe machine te duur voor u?
Wij bieden ook tweedehands koffiemachines.

Informatie over huren

Wanneer kiest u voor een professionele koffiemachine?

Een professionele koffiemachine is aantrekkelijk wanneer hier dagelijks meer dan vijf medewerkers of gasten gebruik van maken. U kunt onze koffiemachines aansluiten op een vaste wateraansluiting en zijn uit te breiden voor bijvoorbeeld het malen van een grotere hoeveelheid koffiebonen.

 

Hoe kies ik de juiste koffiemachine?

Welke machine u ook kiest, met een professionele koffiemachine van Jacobs Douwe Egberts bent u verzekerd van duurzaamheid. Het is van uw situatie afhankelijk voor welke machine u kiest. Hoeveel medewerkers werken er in uw bedrijf? En hoeveel verschillende soorten koffie wilt u schenken? Informeer uzelf door uw eigen situatie te schetsen, of laat u adviseren door een van onze experts!

 

Wat kost een professionele koffiemachine?

De prijs van een professionele koffiemachine hangt af van verschillende factoren. Gaat u bijvoorbeeld voor een espressomachine of wilt u meerdere koffievariaties aanbieden? De keuze voor de juiste machine hangt af van meerdere factoren. Vraag vrijblijvend een offerte aan op basis van uw situatie en onze experts nemen binnen 24 uur contact met u op!

 

Is het mogelijk om een professionele koffiemachine te huren?

Het is ook mogelijk om een professionele koffiemachine te huren. Het huurcontract heeft gewoonlijk een doorlooptijd van vijf jaar. Ook is het mogelijk om een kortere of langere doorlooptijd af te sluiten. Lees alles over een professionele koffiemachine huren.

 

Hoe moet ik een professionele koffiemachine onderhouden?

Indien u een koffiemachine huurt, is het onderhoud gedurende het hele contract geborgd. Bij de aankoop van een koffiemachine kunt u een servicecontract afsluiten. Hiermee bent u verzekerd van service zolang u het apparaat gebruikt. Hoe vaak uw apparaat onderhoud nodig heeft, is afhankelijk van het verbruik. Heeft u vragen over het onderhouden van uw koffiemachine? Wij helpen u graag.

 

Welke koffiebonen passen bij mijn machine?

Douwe Egberts maakt al 265 jaar heerlijke, vertrouwde en eerlijke koffie van de beste koffiebonen. Voor elke professionele koffiemachine hebben we verschillende bonen in het assortiment. Bekijk alle soorten koffie  en zie welke varianten bij uw machine passen. Wilt u liever persoonlijk advies over de juiste koffiebonen voor uw machine? Laat u dan opbellen door een van onze medewerkers.

 

Staat uw vraag hier niet tussen? Bekijk dan deze pagina met veelgestelde vragen over koffiemachines