• Voor 12u besteld, overmorgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €200
  • Technische ondersteuning binnen de eerstvolgende werkdag

Recept by Douwe Egberts

RASPBERRY KISS (ICED)


Benodigdheden:

Ingrediënten:

  • Douwe Egberts Espressobonen (bij voorkeur Extra Dark Roast)
  • Frambozensiroop - 15 ml (kan je gemakkelijk maken door frambozen te verwarmen, er wat suiker aan toe te voegen en daarna te mixen)
  • Blokjes witte chocolade (gesmolten) of siroop - 10 ml
  • Koude melk - 180 ml
  • IJsklontjes - 5 stuks
  • Cacaopoeder (op een schoteltje)
  • Verse frambozen (optioneel)

Zo ga je te werk :

Stap 1 :
Schenk de siroop in het cappuccino kopje
Stap 2 :
Zet een espresso (bij een volautomaat: zet een cappuccino en sla stap 3 over)
Stap 3 :
Schuim de melk op en maak een cappuccino
Stap 4 :
Spuit een mooie toef slagroom op het melkschuim
Stap 5 :
Garneer met witte chocoladevlokken en geroosterde hazelnoten

Zin om meer unieke koffies te ontdekken? Door kleine toevoegingen aan je gekende koffie word je in een mum van tijd een echte Barista.
Wedden dat je collega's in de rij zullen staan om te proeven?