• Voor 12u besteld, overmorgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €200
  • Technische ondersteuning binnen de eerstvolgende werkdag

Recept by Douwe Egberts

HAZELCINO


Benodigdheden:

Ingrediënten:

  • Douwe Egberts Espressobonen (bij voorkeur Extra Dark Roast)
  • Melk - 110 ml (tenzij je een machine hebt met de optie 'cappuccino')
  • Hazelnootsiroop - 10 ml

Voor de topping (optioneel):

  • Slagroom
  • Witte chocoladevlokken
  • Geroosterde hazelnootstukjes

Zo ga je te werk :

Stap 1 :
Schenk de siroop in het cappuccino kopje
Stap 2 :
Zet een espresso (bij een volautomaat: zet een cappuccino en sla stap 3 over)
Stap 3 :
Schuim de melk op en maak een cappuccino
Stap 4 :
Spuit een mooie toef slagroom op het melkschuim
Stap 5 :
Garneer met witte chocoladevlokken en geroosterde hazelnoten

Zin om meer unieke koffies te ontdekken? Door kleine toevoegingen aan je gekende koffie word je in een mum van tijd een echte Barista.
Wedden dat je collega's in de rij zullen staan om te proeven?