Maak het verschil 

met je vertrouwde thee

Duurzame thee

Pickwick geeft niet alleen om de kwaliteit van de thee, maar ook om de theeboeren en de aarde die we samen delen. Daarom is Pickwick aangesloten bij de organisatie Ethical Tea Partnership. Deze organisatie houdt toezicht op de werk- en leefomstandigheden van iedereen die in de theeproductie werkt.

Bij JDE Professional werken wij hiernaast ook nog samen met onafhankelijke certificeringsprogramma’s zoals UTZ Rainforest Alliance en Fairtrade.

Pickwick en Fairtrade werken samen

Thee drinken op het werk nu nóg (h)eerlijker

Fairtrade staat voor een eerlijke prijs, goede arbeidsomstandigheden en een milieuvriendelijke teelt. Via de Fairtrade premie kunnen thee-arbeiders zelf werken aan een betere toekomst. De premie investeren zij bijvoorbeeld in onderwijs of gezondheidszorg. Met een keuze voor de zes Fairtrade smaken van Pickwick steunt u arbeiders en hun families op de theeplantages.

Pickwick en Fairtrade

Maak het verschil met uw vertrouwde thee

Earl Grey

Green Tea Lemon

English Tea Blend

Munt

Forest Fruit

Rooibos

Fairtrade bamboe theekist, 6-vaks

Maak uw (h)eerlijke theebeleving compleet met deze vernieuwde Fairtrade 6-vaks bamboe theekist. Deze kist wordt volledig gevuld geleverd met de zes smaakvolle Fairtrade blends.

Bekijk product

Pickwick Tea Master Selection

Naast de zes Fairtrade Pickwick Blends hebben wij ook ons Pickwick Tea Master Selection assortiment. Dit assortiment bestaat uit acht 100% natuurlijke blends die allemaal het keurmerk UTZ Rainforest Alliance dragen.

Ontdek het hier

Ontdek meer